Bootcamp & Barselhold
Institut Thomey

Vil du:
– i gang med at træne men mangler motivation?
– være stærkere, mere bevægelig og fastere?
– blive en sundere version af dig selv?
– have mere energi og overskud i hverdagen?
– være en del af et træningsfællesskab i et uformelt og positivt træningsmiljø?
– være gladere, give dig selv gode træningsoplevelser og frirum til egen-tid med         puls, sved på panden og smil på læben?

Så er en bootcamp i Institut Thomey helt sikkert noget for dig. På bootcamp træner du fast en til to gange om ugen på lukkede hold med 15-20 deltagere.

Formålet med bootcampen er at motivere og give dig et kærligt skub til en sundere livsstil. Træningen har fokus på kondition, udholdenhed, styrke og bevægelighed og er bygget op med plads til forskelligt niveau af øvelser, så alle kan være med uanset hvilket træningsniveau, træningserfaring, alder, form og styrke du har. Du kan derfor sagtnes deltage, selvom du har kropslige skavanker.

Bootcamp – Opstart i august, 2024

I uge 32 eller 33 starter vi en ny indendørs bootcamp. Vi træner i 9 uger mandag og onsdag, og du kan allerede nu tilmelde dig enten begge dage eller en af dagene.
Efter træningen i vores varmerum er du velkommen i vores koldtvandskar og pool i Relax området. Til første og sidste træning er der mulighed for at få foretaget en kropsanalyse. 

Vi vil inden sommer informere om hvilke forløb vi tilbyder.

Pris:
– Bootcamp 2 gange i ugen: DKK 2.795,00
– Bootcamp 1 gang i ugen: DKK 1.500,00

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til info@thomey.dk.

Hvis du har skavanker eller skader, som du ønsker vurderet forud for opstart på Bootcamp eller under forløbet, kan vi anbefale at du booker en tid til undersøgelse/behandling hos en af Instituttets fysioterapeuter på info@thomey.dk .

Det med småt:
Efter betaling er tilmeldingen bindende, og der er ikke mulighed for at få refunderet pengene.

Udeblivelse fra træning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller mulighed for deltagelse på andet hold eller afslag i prisen.

Barsel hold – opstart i august

Genvind din kropslige styrke og smidighed efter fødslen med Institut Thomeys Fysio Barsel program, et tilpasset træningsmiljø for nybagte mødre.

Træningen er rettet mod hele kroppen, men der er en særlig opmærksomhed på træning af bækken, mave og ryg.

Forløbet strækker sig over 6 uger, og du træner en gang i ugen. Vi starter nyt hold op i uge 32 eller 33 2024, så kontakt os efter din fødsel, så vi sammen kan lave aftale med dig.


Fysio Barsel forløbet tilbydes:

En træning om ugen i 1 time ledet af Gitte Andersen.

Babyer er naturligvis velkomne enten ved siden af dig under træningen eller måske sovende i barnevogn lige udenfor træningssalen i en lukket gård.

Første gang du er til Fysio-Barsel, er der mulighed for at blive vejet på vores Inbody vægt og gennemgå kropssammensætningen. Vi vil også første gang, du møder til Fysio Barsel undersøge, om du kan spænde bækkenbunden i forhold til hvilket niveau af øvelser, der passer til netop dig. Derfor kan du også starte på Fysio Barsel i Institut Thomey 3 uger efter din fødsel. Vi tilrettelægger træningen som et
hold men med plads til individuelle hensyn og niveauer.

Hver mandag afslutter vi træningen i koldtvandskar og i den udendørs opvarmede pool (30 grader). Hvis du har fået kejsersnit, skal dit ar være helet, inden du kan benytte koldtvandskar og pool.


Pris for barselhold:
– Barselhold 1 gang om ugen i 6 uger: DKK 925,00


Du tilmelder dig ved at skrive en mail til gitte@thomey.dk. 
Du er også velkommen til at ringe til på 27 27 30 00 med henblik på yderlige information.

Hvis du har skavanker eller skader, som du ønsker vurderet forud for opstart på Fysio – Barsel eller under forløbet, er der mulighed for at booke et kropstjek hos en af Instituttets fysioterapeuter. Dette kan du oplyse ved tilmeldingen.

Det med småt:
Efter betaling er tilmeldingen bindende, og der er ikke mulighed for at få refunderet pengene.

Udeblivelse fra træning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller mulighed for deltagelse på andet hold eller afslag i prisen.

Kontakt os

Udfyld kontakt formularen nedenunder og modtag et opkald fra os, så vi kan sikre dig en plads på holdet. 

Kom i kontakt med os her