DATAPOLITIK 

Anvendelsesområde

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores brugere, medlemmer, patienter og/eller kunder.

Denne datapolitik er beregnet til at informere dig om hvordan Institut Thomey og dets tilknyttede virksomheder og datterselskaber (Samlet kaldt Institut Thomey) indsamler og bruger persondata, som du giver os, når du bruger vores websites, mails, dokumenter, web- og mobilapps, eller når du stoler på vores tjenester. Du bedes læse denne privatlivspolitik omhyggeligt. Bemærk venligst, at hvis du planlægger at sende en anden persons persondata til os, for eksempel når du foretager et medlemskøb på deres vegne, kan du kun give os den pågældende persons oplysninger med deres samtykke, og efter at de har fået adgang til oplysninger om, hvordan vi vil bruge deres oplysninger, herunder formålene angivet i denne datapolitik.

 

Data behandlingsprocesser

1: Proces for online køb af tjenester og varer

Når du booker eller køber varer online behandler vi dine persondata med det formål at gøre det nemt for dig at fortsætte den online bookingproces.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. (ved køb af klippekort og/eller institut Thomey medlemskab).

Formål

Sikre købsproces og markedsføring

Datakilde

Datamodtager

 

 2: Proces afbrudt eller ufuldstændig online køb 

Når du booker eller køber varer online, men af en eller anden grund ikke kan færdiggøre bookingprocessen, behandler vi dine persondata med det formål at gøre det nemt for dig at fortsætte den online bookingproces. 

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. (ved køb af klippekort og/eller institut Thomey medlemskab).

Formål

Sikre genskabelse af købsproces og markedsføring af ufuldstændigt køb

Datakilde

Datamodtager

 

3: Proces for holdbooking

Med hensyn til processen for holdbooking – via en online bookingkanal - så behandler vi dine persondata med det formål at (i) gøre det muligt for dig at booke et hold; (ii) verificere tilgængeligheden af holdet; (iii) sende dig en bookingbekræftelse og (iv) sende dig aflysninger før holdstart.

Kategorier af behandlede data

Adresse; Cpr-nr.; dato og klokkeslet; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; telefonnummer; medlemsnummer, liste af behandlinger, dokumentation for betaling

Formål

Sikre data til korrekt træningsform, korrekt afregning herunder indberetning til sygeforsikringen 'danmark'.

Datakilde

Datamodtager

 

4: Proces for yderligere tjenester

Du kan leje og købe forskellige hjælpemidler samt udstyr til anvendelse under træning.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. og MobilePay .

Formål

Administrere leje og køb samt håndtere booking.

Datakilde

Datamodtager

 

5: Proces for undersøgelser om medlemmers ønsker

Vi kan sende dig et undersøgelsesskema via e-mail eller via hjemmesidens screeningsmodul, spørgskemaer eller dialogbokse for at gøre det muligt for os at måle og optimere Institut Thomey ydelser.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. samt oplysninger om medlemsønsker.

Formål

Markedsføring, produktudvikling, personlig træningstilpasning og optimering af holdplanlægning.

Datakilde

Datamodtager

 

6: Proces for videooptagelse

I Institut Thomey er det en del af konceptet, at der optages video til online træning, videndeling og markedsføring.

Kategorier af behandlede data

Videomateriale af træning, behandling og øvelser.

Formål

Online træning, produktudvikling, behandlingsinformation og markedsføring.

Datakilde

Datamodtager

 

7: Proces for analyse

Vi kan anvende de data du giver os til analytiske formål for at optimere din behandling, oprette segmenter af vores medlemmer/kunder baseret på deres persondata og skræddersy vores tilbud og tjenester til at optimere dine behandlingsbehov og træningsadfærd og forbedre vores markedsførings-, forretnings- og driftseffektivitet. I forbindelse med sådanne analyser analyseres og kombineres muligvis forskellige data, som vi gemmer om vores medlemmer/kunder, herunder (i) svar på medlemsundersøgelser; (ii) kommunikation, som medlemmerne har med os; (iii) anvendelse- og klikfrekvenser; (iv) vores medlemmer adfærd på vores websites og i vores applikationer; (v) holdbookinger og (vi) enhver information, vi modtager via vores programmer.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr.; træningsfrekvenser; bookinger; videomateriale samt sensordata.

Formål

Bedre og optimeret behandling, produktudvikling og markedsføring.

Datakilde

Datamodtager

 

8: Proces for videoovervågning

Der er opsat videokameraer til overvågning på Institut Thomey´s adresse.

Kategorier af behandlede data

Videomateriale af færden.

Formål

Sikring mod tyveri og hærværk

Datakilde

Datamodtager

 

9: Proces for journalisering

Alle autoriserede fysioterapeuter hos Institut Thomey journaliserer alle sundhedsydelser, der udføres. Dvs. alle individuelle behandlinger, holdtræning og opfølgende træningsterapi journalføres for de medlemmer/patienter, der er modtager nævnte sundhedsydelser.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr.; videomateriale samt helbredsoplysninger.

Formål

Til opfyldelse af overenskomstpligtig journalføring for fysioterapeuter, herunder journalføring af behandlingsart og behandlingsomfang. Til dokumentation for at ydelsen er 1) en sundhedsydelse, der kan momsfritages og 2) en tilskudberettiget fysioterapeutisk ydelse, der dækkes af Sygeforsikringen ”danmark”.

Datakilde

Datamodtager

10: Proces for Cookies

Du accepterer vores cookie-betingelser ved at bruge vores hjemmeside, men vi sætter ingen cookies med henblik på markedsføring uden din forudgående accept. Du giver din accept ved køb på hjemmesiden af Institut Thomey´s ydelser.

Institut Thomey bruger cookies til løbende at forbedre din oplevelse af vores service på hjemmesiden herunder gemme dine foretrukne valg, logins, kontoplysninger og til at understøtte vores markedsføring, igennem blandt andet remarketing.

Cookies er små tekstfiler, der lagres på din computer, og hjælper os med anonymiserede statistikker over din anvendelse af hjemmesiden (statistik-cookies), og i få tilfælde også fremviser forbedret indhold overfor dig (indholds-cookies). Nogle cookies er allerede lagret på din computer, og du kan frit fjerne dem og blokere dem, hvis du ønsker. Det sker ved hjælp af din webbrowser. Hjemmesidens anvendelighed kan dog blive begrænset, hvis du blokerer brugen af cookies.

Markedsføringen handler om, at kunne præsentere dig for relevant indhold fra os og kan fravælges igen, hvis du ønsker det. Det gør du ved at slette cookies fra din browser

Afvis cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Afviser du cookies på www.thomey.dk, skal du være opmærksom på, at der vil være funktioner du ikke længere kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden har din tilladelse til at huske de valg, du foretager.

Præcis hvor du afviser cookies, afhænger af den browser, du bruger.

Slet cookies

Du kan altid slette dine cookies. Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Bruger du PC tast CTRL + SHIFT + Slet samtidig.
Bruger du MAC tast SHIFT + CMD + Slet samtidig.

Nogle cookies tilhører Institut Thomey andre af tredjepart. 

Tredjeparts-cookies tilhører: 'Google' (statistik-cookie), 'Flexybox' (booking-cookies), 'Umbraco' (Online member-cookie), 'Intercom' (dialog/besked-cookie), 'Facebook/Instagram' (markedsførings-cookie), 'LinkedIn' (markedsførings-cookie) 

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesloven en række rettigheder ift. vores behandling af oplysning om dig. Hvis du gør brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Hvor længe opbevarer vi dine persondata?

Vi bevarer dine persondata, så længe det kræves for at opfylde aktiviteterne i denne privatlivspolitik, så længe det meddeles til dig, eller så længe det er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Hvad sker der, hvis vi foretager ændringer til denne datapolitik?

Vi forbeholder os retten til fra tid til anden at ændre og opdatere denne privatlivspolitik. Vi vil bringe disse ændringer til din opmærksomhed, hvis de er vejledende for en grundlæggende ændring i behandlingen, er relevante for behandlingens art eller er relevante for dig og påvirker dine databeskyttelsesrettigheder.

Sådan kontaktes vi

Du kan også skrive til os på info@thomey.dk email eller anvende kontaktformuler under kontakter på thomey.dk